Sociale media en regionaal schrijftalent op de Kneep-soos

Op vrijdag 17 juni organiseert De Kneep weer een soos voor regioschrijvers en andere literatuurliefhebbers. Het is een informele bijeenkomst waarop regioschrijvers elkaar kunnen ontmoeten, inspireren en waar mogelijk ondersteunen op het schrijverspad. Het programma bestaat uit twee onderdelen.

Marketing communicatie strateeg Miriam Donkers geeft een presentatie over de kansen die sociale media aan schrijvers bieden om in contact te komen met nieuwe lezers. En dat gaat toch wel net wat anders dan het plaatsen van een zoveelste post. Hoe pak je je doel slim of slimmer aan, wat werkt en wat niet, hoe meet je dat, … allemaal vragen waarop Miriam in deze interactieve presentatie antwoord zal geven. Antwoorden die, gezien haar kennis, werkgebied en ervaring ongetwijfeld ook over de grenzen van social media heen zullen gaan. Zijn er specifieke vragen die je door Miriam beantwoord wil zien, stuur ze dan naar ons zodat zij zich daar op kan voorbereiden.

Na de pauze is het podium voor de regioschrijvers. Zij dragen een gedicht of andere tekst voor, of geven een korte presentatie van een boek. Een mooie gelegenheid om kennis te maken met het regionale schrijftalent.

De soos vindt plaats van 19.30 tot 22.00 in Schouwburg Cuijk en is gratis toegankelijk voor alle belangstellenden, dus ook voor niet-schrijvers.

Aanmelden is niet noodzakelijk, maar wel wenselijk in verband met de organisatie. Stuur daarvoor een mail naar dwars@dekneep.nl.