Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Sociale media en regionaal schrijftalent op de Kneep-soos

juni 17 @ 19:30 - 22:00

Op vrijdag 17 juni ben je weer van harte welkom op de volgende Kneep-soos; dé mogelijkheid om andere regioschrijvers te ontmoeten en inspiratie op te doen. Ook nu weer bestaat het programma uit twee onderdelen.

Marketing communicatie strateeg Miriam Donkers geeft een presentatie over de kansen die sociale media aan schrijvers bieden om in contact te komen met nieuwe lezers. En dat gaat toch wel net wat anders dan het plaatsen van een zoveelste post. Hoe pak je je doel slim of slimmer aan, wat werkt en wat niet, hoe meet je dat, … allemaal vragen waarop Miriam in deze interactieve presentatie antwoord zal geven. Antwoorden die, gezien haar kennis, werkgebied en ervaring ongetwijfeld ook over de grenzen van social media heen zullen gaan. Zijn er specifieke vragen die je door Miriam beantwoord wil zien, stuur ze dan naar ons zodat zij zich daar op kan voorbereiden.

Na de pauze is het podium voor de regioschrijvers. Wil jij een gedicht of andere tekst voordragen? Of wil je een korte presentatie van een boek geven? Laat het ons weten, dan plannen we je in. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen kunnen we bepalen hoeveel tijd je daarvoor krijgt.

De soos is gratis toegankelijk voor alle belangstellenden, dus ook voor niet-schrijvers. Aanmelden is niet noodzakelijk, maar wel wenselijk in verband met de organisatie. Stuur daarvoor een mail naar dwars@dekneep.nl.

Geen eigen vervoer? Stuur ons een e-mail, zodat we kunnen proberen een carpool te regelen.

 

17 juni 2022

19.30-22.00 uur

Schouwburg Cuijk

Gegevens

Datum:
juni 17
Tijd:
19:30 - 22:00

Locatie

Schouwburg Cuijk