Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Sociëteitsavond | ALTE ZEITEN ERLEBEN!

7 juni 2019 @ 19:30 - 22:30

gratis

Let op: i.v.m. code oranje gaat de soos van DE KNEEP in Viller Muhle NIET DOOR.

Alte Zeiten erleben!

Dat staat groot weergeven op de website van de Viller Mühle. Dat staat er niet voor niets. Dit oude gebouw met zijn rijke geschiedenis heeft Marieke Nillesen geïnspireerd tot het schrijven van haar roman ‘Verloren in de Viller Mühle’.

Niet zonder trots nodigen we alle regioschrijvers deze keer uit voor de Sociëteitsavond van De Kneep op vrijdag 7 juni in de Viller Mühle, vanaf 19.30 uur ben je welkom.

Het lijkt ons leuk om ook bij dit thema te blijven. Om oude tijden te beleven en dit te verwerken in een gedicht of verhaal dat tijdens deze avond ten gehore gebracht kan worden. Het zou mooi zijn om deze oude tijden aan een locatie te verbinden; zoals een oud gebouw of een speciale plaats of omgeving uit jullie herinnering.

Wil je iets voordragen, laat het even weten.

Zelf zal Marieke ook wat vertellen over haar boek, hoe ze er toe is gekomen het te schrijven, hoe het is te leven en schrijven in Duitsland en wat jullie verder van haar zouden willen weten. Ze wil dit graag interactief doen, dus geen lange monoloog, maar ruimte voor vragen en interessante gesprekken.

Meld je aan of neem contact op voor meer informatie over de soos, de routebeschrijving of hoe je kunt instappen in de carpoolservice via info@dekneep.nl.

 


 

Omdat velen van jullie deze locatie misschien niet kennen is er een mogelijkheid vanuit Boxmeer en Cuijk te carpoolen.

Wil je samen rijden, laat het even weten: 19.00 uur vertrek vanuit Cuijk of Boxmeer.

Voor de mensen die op eigen gelegenheid komen, volgen hier het adres en routebeschrijvingen.

Adres: Viller Mühle, Viller 27D, 47574 Goch (Hommersum) Duitsland (net over de grens bij Gennep). Routebeschrijving: vanuit de snelweg A77 richting Duitsland – afslag Kleve-Goch – na 2 km links afslag richting Goch – dan gelijk Rechts B504 Richting Kranenburg – na 4.9km links op de Driesbergstrasse – na 800m rechts op de Kapellenhofstrasse – meteen rechts op de Viller – na 50m rechts op de Parkeerplaats van de Viller Muhle parkeren en te voet de straat 350 m volgen tot het witte hek van de Viller Muhle.

Met vriendelijke schrijversgroet!

Gegevens

Datum:
7 juni 2019
Tijd:
19:30 - 22:30
Kosten:
gratis
Site:
viller-muehle.webseiten.cc/index.php?id=6&L=1

Organisator

Stichting De Kneep
E-mail:
info@dekneep.nl

Locatie

Viller Mühle
Viller 27
Goch, D-47574 Duitsland
+ Google Maps
Site:
http://viller-muehle.webseiten.cc/index.php?id=255&L=1