Schrijf een liedtekst voor Schijt aan de Grens 2019

Op 24 en 25 augustus 2019 vindt in de grensregio Boxmeer-Venray voor de derde keer het intrigerende cultuurfestival Schijt aan de Grens plaats. Met dit jaar ‘Zalige Zonden’ als thema en inspiratiebron nodigen we alle schrijvers uit de regio uit om een liedtekst te maken.


Literatuurtheater

Splinternieuw op Schijt aan de Grens in 2019 is het literatuurtheater. Dit gaat plaatsvinden in een bijzondere tent. Hiervoor is samenwerking gezocht met de taalmakers van De Kneep en het Literair café Venray. Er wordt veel en goed geschreven in onze grensregio’s en Schijt aan de Grens wil daar op een bijzondere wijze gebruik van maken.

Met Zalige Zonden als inspiratiebron nodigen we alle schrijvers uit de regio uit om een liedtekst te maken. De uiterste inleverdatum is zondag 31 maart 2019 en de rest van de spelregels vind je hieronder.

Een selectie van de teksten wordt door muzikanten op muziek gezet en tijdens het festival in een speciaal programma in de literatuurtent uitgevoerd. Teksten die niet worden geselecteerd, krijgen op een andere manier een plek in het programma.

Lees de spelregels