Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Soos van/voor regioschrijvers

7 september 2018 @ 19:30 - 22:30

De eerste soos voor regioschrijvers wordt gehouden op vrijdagavond 7 september in het Veerhuis in Oeffelt. Inloop vanaf half acht. Om acht uur start een kort programma rondom de vraag Wie/waar is mijn publiek? Schrijver Gerard Sonnemans uit Boxmeer verzorgt een inleiding waarna de regioschrijvers zelf met die vraag aan de slag gaan. Daarna is er een gezellig samenzijn, oftewel ‘sozen’, onder het genot van een glaasje.

Alle bij De Kneep bekende regioschrijvers zijn uitgenodigd. We zijn heel blij dat een kleine dertig schrijvers zich hebben aangemeld.Regioschrijvers die zich nog niet hebben aangemeld of die niet bekend zijn bij De Kneep (dat inmiddels een bestand van ruim 80 namen heeft) zijn ook van harte welkom. Zij kunnen zich alsnog melden door een mailtje te sturen naar redactie@dekneep.nl. Daar kun je ook terecht voor vragen.

Wie is regioschrijver? Hij of zij die in de regio woont of daar sterk aan verbonden is en zich schrijver voelt. Klaar af.

De toegang is gratis en vrijblijvend. Vooral een gezellig samenzijn en ervaringen uitwisselen, daar word je nooit dommer van.

Gegevens

Datum:
7 september 2018
Tijd:
19:30 - 22:30

Locatie

’t Veerhuis
Veerweg 2
Oeffelt, 5441PL Nederland
+ Google Maps

Organisator

Stichting De Kneep
E-mail:
info@dekneep.nl