Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Sociëteitsavond | ODE AAN ONS MOE

15 maart 2019 @ 19:30 - 22:30

Gratis

Graag nodigen we alle regioschrijvers/-schrijfsters en andere belangstellenden, uit voor de derde sociëteitsavond van De Kneep. Het thema van deze avond is ODE AAN ONS MOE en het wordt opnieuw een avond om elkaar te leren kennen, te inspireren en van elkaar te leren.

We nodigen je uit ons bij het begin van deze avond te verrassen met jouw serenade, gedicht, kort verhaal of welke taaluiting dan ook, aansluitend bij dit thema. Na het welkomstwoord zal Patricia de Ryck met ons haar ervaringen delen op zoek naar een uitgever, bij het laten verschijnen van haar boek TWIJFELMOEDER, dat twee dagen eerder uitkomt. Daar praten we dan graag nog enige tijd met elkaar over verder.

De werkgroep zal je verder die avond meer vertellen over activiteiten, waar de Kneep zich mee bezig houdt en we ‘sosen’ na met een drankje. We horen graag of je komt en of je een bijdrage aan de opening hebt.

Aanmelden vóór 9 maart zou prettig zijn, via redactie@dekneep.nl of 0485-211719. Als je moeite hebt in Oploo te komen, dan gaan we ons best doen om een lift voor je te regelen.

Gegevens

Datum:
15 maart 2019
Tijd:
19:30 - 22:30
Kosten:
Gratis

Organisator

Stichting De Kneep
E-mail:
info@dekneep.nl

Locatie

Ons Moe
Grotestraat 10-A
Oploo, 5841 AB
+ Google Maps